lunes, 26 de diciembre de 2011

Mes col.laboradors i més projectes

Les col·laboracions a l’emissora van creixent. A l’any 1986 es va col·laborar amb el grup T.E.I Montpeitans, cedint l‘estudi per gravar l’obra “Quant La Ràdio parlava de Franco”, que més tard es reproduiria simulant un programa de l’època. Concretament va ser en Josep Fernàndez "Chopo", qui va posar la veu de un locutor que anunciava la mort de Franco. Per aquella época també sonava la veu de la Rosa Vilanova que presentava un programa de concursos en directe.


El programes gravats i la música anaven a càrrec del Manell Vall i d’en Josep Masana, amb la col·laboració de l’Agustí Masana i Josep Aguilera.


El 9 de febrer de 1986,coincidient amb la celebració de la Festa de l’Arròs, es va fer  una emissió especial durant tot el matí i part de la tarda, amb un seguiment en directe de diversos actes organitzats per amb motiu de la festa.


La primavera d’aquell any, va arribar una carta certificada de la Generalitat de Catalunya, informant d’ un expedient de tancament de l’emissora. Radio Sant Fruitós no va ser l’única afectada, també van resultar afectades la resta de les 130 emissores municipals adherides a l´EMUC, (Associació d’Emissores Municipals de Catalunya).


El juny del 1986, es celebrava a la discoteca Menfis, el 4rt aniversari de l’emissora i la 1a Festa de l’Esport, amb la presència de destacats esportistes i entitats de la comarca del Bages.

No hay comentarios:

Publicar un comentario