lunes, 26 de diciembre de 2011

Els primers...

La primera emissió de Radio Sant Fruitós es va realitzar des de l'escoles.
En Tarragó i el Vila, van ser els que es van responsabil.litzar de la part tècnica. La radio va començar amb un "kit" molt rudimentari, tant básic que necessitava d'un ventilador per que no s'escalfes.
Per aquelles temps tmabé hi eren el Jospe Masana, el Cruz, el Biosca i el Jordi Casals, aquest últim dirigia un programa de música del moment com Pink Floid, Supertramps, etc..

Per la festa de l´arròs es va fer la primera emissió desde les escoles,de la part tècnica s´encarregaven el Tarragó i el Vila. Era un "kit" rudimentari  amb un ventilador per que no s´escaufes. Aleshores també hi havia el Josep Masana, el Cruz, el Biosca i el Jordi Casals, aquest últim feia un programa de Pink Floid, Supertramp...

Més tard Radio Sant Fruitós es va es va reubicar a l´edifici actual. La viragada, va realitzar les obres del nou lavabo, dons no hi havia, es van posar reixes, i els treballs de fusteria els va fer el Joan Oliveres. També es va col.locar l'anagrama fet en Martí Sanmartí.

Gent com en Jordi Gol i el Carles Torrents i en Rafael Gamero van ser alguns dels voluntaris que van pasar per Radio Sant Fruitos. En Rafael Gamero feia reportatges a la Gazeta de Manresa i també col.laborava a Ràdio Manresa. Va ser el Gamero qui va portar al Josep Maria Farras, actual cap d´esports  de TV3 i també en Josep Vives.

La recerca de gent que s'impliques amb el projecte va ser una idea del Josep Fernàndez "Chopo", que per aquella època estava a Radio Manresa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario